2013-12-06

Šeštadienį „Antis“ sugros paskutinį šiemet savo koncertą

Su naujomis dainomis po ketverių metų pertraukos sugrįžusi „Antis“ paskelbtuose M.A.M.A. nominantų sąrašuose pretenduoja laimėti net keturiose nominacijose – metų grupės, metų albumo, geriausio roko ar alternatyvos bei geriausios koncertinės grupės ar atlikėjo. Kartu su Leon Somov ir Jazzu duetu grupė „Antis“ tapo daugiausia šiais metais M.A.M.A. nominacijose paminėta grupe.

„Išties džiugu grupės vardą išvysti keturiose nominacijose. Galima sakyti, kad naujomis dainomis „Antis“ vėl tapo aktuali, tai patvirtina ir M.A.M.A. nominacijų skaičius“, – sakė grupės vokalistas Algirdas Kaušpėdas.

Naujasis „Anties“ albumas „Baisiai džiugu!“ pasirodė praėjusią savaitę ir jau pasiekė visus prekybos taškus, yra išleistas „iTunes“ ir „Spotify“ servisuose. Šią savaitę „Antis“ pristatė šiame albume skambančios dainos „Muzika“ vaizdo klipą, nufilmuotą Vilniuje rugsėjį koncerto Katedros aikštėje metu.
Muzikos kritikai naująjį „Anties“ albumą vadina vienu geriausių ne tik šiemet Lietuvoje, bet ir visoje grupės diskografijoje. Jis minimas tarp penkių geriausių albumų šių metų M.A.M.A. nominacijose.

Šeštadienį sostinės menų fabrike „Loftas“ „Antis“ surengs albumo „Baisiai džiugu!“ išskirtinį pristatymo koncertą. Tai bus paskutinis „Anties“ koncertas šiais metais. Iki šiol „Antis“ šiemet surengė septynis koncertus, tarp jų surengė pasirodymus festivaliuose „Galapagai“, „Karklė Live Music Beach“, „Sostinės dienos 2013“ ir kituose.

Sausio 10 dieną „Antis“ savo pasirodymu pradės M.A.M.A. apdovanojimų renginį „Žalgirio“ arenoje Kaune.
 
Antis | Muzika (Official video): 



Antis | Baisiai džiugu! (album preview):

 

Prisegtose iliustracijose:„Anties“ koncerto akimirka (M.P.3 nuotr.).