2013-11-06

„Antis“ sugrįžta!

„Antis“ sugrįžta! Su nauju skambesiu ir nauja jėga! Viena populiariausių visų laikų Lietuvos grupių lapkričio mėnesį po ketverių metų pertraukos išleis savo naujų dainų albumą „Baisiai džiugu!“.

Šiandien muzikantai pristato pirmąjį šio albumo radijo singlą „Žaislas“, kurį, kaip ir visą naują albumą, prodiusavo Victoras Diawara. Albumą „Baisiai džiugu!“ „Antis“ pristatys gruodžio 7 dieną, šeštadienį, koncertu Vilniaus „Lofte“. Ruošdamasi pristatymo koncertui grupė lapkričio 30 dieną surengs pasirodymą Panevėžio klube „Tauros loftas“.

Naujasis albumas „Baisiai džiugu!“ pasirodys CD, vinilo plokštelės ir skaitmeniniu formatais. Ankstesnis „Anties“ albumas – muzikinės utopijos „Zuikis Pleibojus“ garso takelis – buvo išleistas 2009 metais ir žinomas iš hitų „Aš pasitaisysiu“ ir „Sparnai“. 2007 metais „Antis“ pribloškė muzikos gerbėjus po 17 metų sugrįžusi su naujų dainų albumu „Ančių dainos“, kuris padovanojo hitus „Mes rimti!“, „Buržujus“, „Auksinis Buda“ ir „Girtuoklis“.

Nauji „Anties“ kūriniai šią vasarą jau skambėjo gyvai grupės koncertuose – kritikų vertinimai buvo euforiški, o grupė gerbėjus nustebino pasunkėjusiu ir šiuolaikišku skambesiu.
(Tado Stackevičiaus nuotr.)