2015-05-20

„Antis“ skelbia vienintelį „Zombiai atrieda atidunda!“ kino seansą!

Muzikos kritikų įvertintas kaip įspūdingiausias lietuviškas koncertas „Anties“ šou „Zombiai atrieda atidunda!“ birželio 3 dieną vienam seansui atvyksta į kino ekranus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje kino centruose „Forum Cinemas“. Lietuviškas koncertas pirmą kartą istorijoje bus parodytas specialiai jam pagamintu Dolby Surround garsu, pritaikytu konkrečiai šiems kino centrams.

Į „Anties“ šou „Zombiai atrieda atidunda!“ kino seansą per tris miestus parduodama tik 1 000 bilietų, o Vilniaus „Forum Cinemas“ kino centre dalyvaus ir svečius sveikins grupės „Antis“ nariai, kviestinės koncerto žvaigždės ir visa kūrybinė komanda.

„Norėjome surengti geriausią šou šalies istorijoje!“, – iki šiol turo nuotaikas prisimena Algirdas Kaušpėdas


„Šiais koncertais „Antis“ įrodė, jog ji nepavaldi laikui. Jos dainos aktualios ir šiandien, muzikinė forma – tiesiog puiki. Šalia to – pribloškiantis vaizdas. Geresnio lietuviško šou dar neteko matyti. Muzikantų fantazija bei galimybės – neribotos“, – susižavėjimo neslėpė muzikos kritikas Darius Užkuraitis.

„To, ką per 30 metų sukūrė „Antis“, regis, turėtų būti neįmanoma „sudėti“ į vieną vakarą. Tačiau jie tai ir vėl padarė! Velniškai muzikalu, beprotiškai tikra, neįtikėtinai subtilu, iki kaulų smegenų gilu, teatrališka, tranku ir, kaip ir visus trisdešimt metų, pasakiškai konceptualu“, – pagyrų negalėjo muzikos portalas „manoMUZIKA“.

Jubiliejiniai „Anties“ koncertai „Zombiai atrieda atidunda!“ pasižymėjo grandiozinėmis dekoracijomis, įspūdingais pirotechnikos efektais, keliomis dešimtimis choreografo Gyčio Ivanausko vadovaujamų šokėjų ir daugiau nei šimtu „LT Identity“ kurtų kostiumų. Kartu su grupe scenoje „Anties“ dainas atliko ir ypatingi svečiai: Jazzu, Merūnas ir Rafailas Karpis, o pačius koncertus režisavo vienas garsiausių ir populiariausių visų laikų Lietuvos kino režisierių Emilis Vėlyvis.

Vienintelį „Anties“ seansą kino teatruose pristato muzikos agentūra M.P.3 kartu su kino centrais „Forum Cinemas“. Bilietais prekiaujama „Forum Cinemas“ kasose ir internete. Renginio metu bus pristatytas ribotu tiražu išleidžiamas „Anties“ koncertinis albumas „Zombiai atrieda atidunda!“.

Antis – Zombiai atrieda atdunda! (kino seanso treileris): https://youtu.be/RqzMYtwHB3o
Antis su Jazzu – Pokštas (turas „Zombiai atrieda atidunda!“, 2014): https://youtu.be/-l1MZiqrOQY
Bilietus platina „Forum Cinemas“: http://www.forumcinemas.lt/Event/304523/


Prisegtose iliustracijose: „Antis“ šventiniai koncertai „Zombiai atrieda atdunda!“ (Ryčio Šeškaičio ir Roko Miliaus nuotr.)