2015-06-18

„Antis“ savo grandiozinį šou atveš į Alytų ir Jonavą

Žiemą jubiliejų atšventusi „Antis“ artimiausiu metu su koncertais aplankys Alytų ir Jonavą. Penktadienį grupė koncertuos Alytuje, Baltosios rožės miesto šventės proga, o antradienį, birželio 23 dieną, „Antis“ pasirodys Jonavoje, Joninių slėnyje.

Tai bus pirmasis „Anties“ koncertas Jonavoje per visą grupės gyvavimo laikotarpį! Tuo tarpu Alytuje „Antis“ vienintelį kartą iki šiol koncertavo dar Atgimimo laikais. Grupė kiekvienam miestui ruošia išskirtinę programą. „Antis“ keliauja su pirotechnikos, lazerių ir video šou ir šių pasirodymų metu atliks savo geriausių dainų programą.

„Tai bus šventiniai „Anties“ koncertai, skirti kiekvienam miestui tikslingai. Kiekvienas miestas turi savo tapatybę, gyvenimą, progą, ar tai miesto šventė, ar Joninės, todėl ir mes tam ruošiamės. Mes tęsiame jubiliejinių „Anties“ trisdešimtmečio koncertų ciklą, todėl grosime geriausias dainas, kurios skambėjo didžiosiose arenose“, – pasakojo Algirdas Kaušpėdas.

Šį mėnesį „Antis“ ribotu tiražu išleido savo trisdešimtmečiui skirtą brangiausią Lietuvoje koncertinį albumą „Zombiai atrieda atidunda!“, kuriuo prekiaujama interneto parduotuvėse Antis.lt, Shownet.lt ir Tiketa.lt bei Rūdninkų knygyne, muzikos parduotuvėse „Ragainė“, „iMuzika“ ir Kauno oro uoste. Šį albumą taip pat bus galima įsigyti artimiausiuose grupės koncertuose Alytuje ir Jonavoje.

 

Antis – Debesys: https://youtu.be/_i-skXF9ecY

 

   

Prisegtoseiliustracijose: grupės „Antis“ koncertas Klaipėdoje (Prodj.lt nuotr.)