2013-12-05

„Antis“ pristato naujos dainos „Muzika“ vaizdo klipą

Po ketverių metų pertraukos naują albumą „Baisiai džiugu!“ išleidžianti „Antis“ radijo stotims jau pristatė pirmąjį radijo singlą „Žaislas“. Šiandien grupė dalinasi vaizdo klipu dar vienai naujo albumo dainai „Muzika“, kuris buvo nufilmuotas rugsėjį „Anties“ koncerto Vilniaus Katedros aikštėje metu.

Šeštadienį, gruodžio 7 dieną, „Antis“ savo naujas dainas pristatys išskirtiniu koncertu Vilniaus „Lofte“. Kartu su „Anties“ muzikantais scenoje pasirodys albumo prodiuseris Viktoras Diawara, styginių kvartetas „Art Vio“, atliekantis įvairių „Anties“ kūrinių motyvais sukurtą kamerinę „ANTISimfoniją“.

Šiame koncerte „Antis“ pasirodys su vaizdo projekcijomis, o Algirdas Kaušpėdas surengs tikrą kostiumų šou. Grupės būgnininkas Linas Būda laukia progos šiame koncerte išmėginti specialų būgnų komplektą su dviem bačkomis.

„Grupė yra puikios formos, sugrosime vieną geriausių savo koncertų“, – įsitikinęs „Anties“ vokalistas Algirdas Kaušpėdas.

Muzikos kritikai albumą „Baisiai džiugu!“ vadina vienu geriausių ne tik šiemet Lietuvoje, bet ir visoje  „Anties“ diskografijoje. Kartu su šiuo albumu į „Lofto“ koncertą tiesiai iš gamyklos atkeliaus ir dar vienas koncertinis dviejų dalių geriausių „Anties“ dainų albumas „2xANTIS“, išleidžiamas CD+DVD formatu. Šį albumą nuo gruodžio 7 dienos taip pat jau bus galima rasti „iTunes“ ir „Spotify“ servisuose.

Po „Anties“ albumo pristatymo koncerto „Lofte“ ta patį vakarą pasirodys svečiai iš Velso „Dirty Goods“. Visi norintys pratęsti vakarą su „Dirty Goods“ po „Anties“ koncerto galės tai padaryti nemokamai.
 

Antis | Muzika (Official video):

Antis |Baisiai džiugu! (album preview):




Prisegtoje iliustracijoje:„Anties“ albumo „Baisiai džiugu!“ viršelis (M.P.3 nuotr.).